Blomsterenga

Anita Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Begynte i Kragskogen august 2000. Hun har jobbet på alle avdelingene våre. Anita har tatt barnehagelærer utdannelse ved siden av jobb, og jobber nå som pedagogisk leder på Blomsterenga.

Dai-Di Wang

Stilling: Assistent

Dai Di jobbet i 40 % stilling på Hiet fra april 2013 til januar 2014. Fra 1.januar 2014 har hun 100% stilling, på Blomsterenga fra 2014 til 2019, og fra høsten 2019 på Hiet. Hun jobber nå på Blomsterenga igjen. Dai Di har også jobbet en periode i Kragskogen Barnehage tidligere.

Linn Benedicte Hamre

Stilling: Pedagogisk leder

Linn har en bachelor i idrett og er utdannet faglærer i kroppsøving. Hun har i tillegg barnehageerfaring. Linn begynte hos oss i august 2017, og har jobbet på Fuglekassa og Skogen, og nå på Blomsterenga. For tiden vikarierer hun som pedagogisk leder.

Wenche Grønning

Stilling: Assistent

Wenche har jobbet fast 40% på Hiet fra januar 2014. Fra august 2016 jobber hun 40% på Fuglekassa. Hun har også jobbet på Blomsterenga, og nå er hun annenhver uke på Hiet og Blomsterenga. Wenche har lang fartstid fra barnehage i Randaberg.

Fuglekassa

Frank-Robert Åhjem

Stilling: Pedagogisk leder

Frank er utdannet barnehagelærer med master i barnehagepedagogikk. Han har jobbet på Fuglekassa siden 2017.

Hien Le

Stilling: Barnehagelærer

Hien er utdannet barnehagelærer fra OsloMet våren 2020. 1.8.2020 begynte Hien som barnehagelærer hos oss, på Fuglekassa.

Sylvie Galani

Stilling: Assistent

Sylvie fikk fast jobb hos oss januar 2013, etter at vi var så heldige å bli kjent med henne via et vikarbyrå. Hun har jobbet på Skogen og Hiet, og nå på Fuglekassa. Sylvie har erfaring som lærer fra Kongo og har jobbet i flere barnehager i Osloområdet.

Hiet

Carina Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Carina har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp høsten 1998. Carina er barnehagelærer og pedagogisk leder på Hiet.

Eirik Hope Langåker

Stilling: Assistent

Eirik har en bachelorgrad innen Helse, Miljø og Sikkerhet. Han har også jobbet noe i både barnehage og barneskole tidligere. Høsten 2017 begynte Eirik som assistent på Blomsterenga. Han har også jobbet på Skogen, og nå jobber han på Hiet.

Mathilde Nordahl

Stilling: Assistent

Mathilde begynte fast hos oss i august 2020, og var tilkallingsvikar før det. Hun jobber som assistent på Hiet.

Wenche Grønning

Silje Haugstaul

Stilling: Støttepedagog

Silje begynte hos oss som støttepedagog i august 2019.

Naturgruppa

Skogen

Eskil M Klevstuen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Eskil er barne- og ungdomsarbeider. Han begynte hos oss i desember 2019, og jobber på Skogen.

Jasmin Mirbabai

Stilling: Pedagogisk leder

Jasmin begynte i Kragskogen barnehage i juni 2004. Hun har jobbet som pedagogisk leder på både Blomsterenga, Fuglekassa og Hiet. Jasmin jobber i dag som pedagogisk leder på Skogen.

Maria Torhaug

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Maria er fagarbeider i Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Hun begynte på Hiet august 2017, og jobber nå på Skogen. Maria er også medlem i barnehagens Samarbeidsutvalg.

Joo Helena Hansen

Stilling: Pedagogisk leder

Joo begynte som pedagogisk leder på Skogen i mai 2013. Hun er utdannet som barnehagelærer fra Danmark.

Vikarer

Andre ansatte

Lena Aksland Møller

Stilling: Daglig leder

Lena har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp i august 1998. De første årene som pedagogisk leder på Skogen, men fra sommeren 2001 har Lena sittet på kontoret som daglig leder.

Linn Nedrelid

Stilling: Assisterende styrer

Linn ble ansatt i Kragskogen barnehage i januar 2007 og jobbet først som pedagogisk leder på Blomsterenga. Fra august 2008 til våren 2019 har hun vært pedagogisk leder på Skogen. Fra høsten 2019 jobber hun på kontoret.