Blomsterenga

Anita Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Begynte i Kragskogen august 2000. Hun har jobbet på alle avdelingene våre. Anita har tatt barnehagelærer utdannelse ved siden av jobb, og jobber nå som pedagogisk leder på Blomsterenga.

Dai-Di Wang

Stilling: Assistent

Dai Di jobbet i 40 % stilling på Hiet fra april 2013 til januar 2014. Fra 1.januar 2014 har hun 100% stilling, på Blomsterenga fra 2014 til 2019, og fra høsten 2019 på Hiet. Hun jobber nå på Blomsterenga igjen. Dai Di har også jobbet en periode i Kragskogen Barnehage tidligere.

Linn Benedicte Hamre

Stilling: Pedagogisk leder

Linn har en bachelor i idrett og er utdannet faglærer i kroppsøving. Hun har i tillegg barnehageerfaring. Linn begynte hos oss i august 2017, og har jobbet på Fuglekassa og Skogen, og nå på Blomsterenga. For tiden vikarierer hun som pedagogisk leder, med dispensasjon fra utdanningskravet.

Wenche Grønning

Stilling: Assistent

Wenche har jobbet fast 40% på Hiet fra januar 2014. Fra august 2016 jobber hun 40% på Fuglekassa. Hun har også jobbet på Blomsterenga, og nå er hun på Blomsterenga. Wenche har lang fartstid fra barnehage i Randaberg.

Fuglekassa

Frank-Robert Åhjem

Stilling: Pedagogisk leder

Frank er utdannet barnehagelærer med master i barnehagepedagogikk. Han har jobbet på Fuglekassa siden 2017.

Sylvie Galani

Stilling: Assistent

Sylvie fikk fast jobb hos oss januar 2013, etter at vi var så heldige å bli kjent med henne via et vikarbyrå. Hun har jobbet på Skogen og Hiet, og nå på Fuglekassa. Sylvie har erfaring som lærer fra Kongo og har jobbet i flere barnehager i Osloområdet.

Hiet

Carina Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Carina har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp høsten 1998. Carina er barnehagelærer og pedagogisk leder på Hiet.

Eirik Hope Langåker

Stilling: Pedagogisk leder

Eirik har en bachelorgrad innen Helse, Miljø og Sikkerhet. Han har også jobbet noe i både barnehage og barneskole tidligere. Høsten 2017 begynte Eirik som assistent på Blomsterenga. Han har også jobbet på Skogen. Nå jobber han på Hiet som pedagogisk leder, med dispensasjon fra utdanningskravet.

Linda Thuresson

Stilling: Assistent

Linda startet som ringevikar hos oss våren 2021. Fra høsten 2021 jobber hun 100% på Hiet.

Mathilde Nordahl

Stilling: Assistent

Mathilde begynte fast hos oss i august 2020, og var tilkallingsvikar før det. Hun jobber som assistent på Hiet.

Naturgruppa

Skogen

Eskil M Klevstuen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Eskil er barne- og ungdomsarbeider. Han begynte hos oss i desember 2019, og jobber på Skogen.

Hien Le

Stilling: Pedagogisk leder

Hien er utdannet barnehagelærer fra OsloMet våren 2020. Høsten 2020 begynte Hien som barnehagelærer hos oss, på Fuglekassa. Nå er hun pedagogisk leder på Skogen.

Jasmin Mirbabai

Stilling: Pedagogisk leder

Jasmin begynte i Kragskogen barnehage i juni 2004. Hun har jobbet som pedagogisk leder på både Blomsterenga, Fuglekassa og Hiet. Jasmin jobber i dag som pedagogisk leder på Skogen.

Vikarer

Andre ansatte

Lena Aksland Møller

Stilling: Daglig leder

Lena har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp i august 1998. De første årene som pedagogisk leder på Skogen, men fra sommeren 2001 har Lena sittet på kontoret som daglig leder.

Joo Helena Hansen

Stilling: Pedagogisk leder

Joo begynte som pedagogisk leder på Skogen i mai 2013. Hun er utdannet som barnehagelærer fra Danmark. Joo er for tiden i permisjon.

Linn Nedrelid

Stilling: Assisterende styrer

Linn ble ansatt i Kragskogen barnehage i januar 2007 og jobbet først som pedagogisk leder på Blomsterenga. Fra august 2008 til våren 2019 har hun vært pedagogisk leder på Skogen. Fra høsten 2019 jobber hun på kontoret.