Ansatte

Blomsterenga

Anita Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Begynte i Kragskogen august 2000. Hun har jobbet på alle avdelingene våre. Anita har tatt barnehagelærer utdannelse ved siden av jobb, og jobber nå som pedagogisk leder på Blomsterenga.

Dai-Di Wang

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Dai Di jobbet i 40 % stilling på Hiet fra april 2013 til januar 2014. Fra 1.januar 2014 har hun 100% stilling, på Blomsterenga fra 2014 til 2019, og fra høsten 2019 på Hiet. Hun jobber nå på Blomsterenga igjen. Dai Di har også jobbet en periode i Kragskogen Barnehage tidligere. I desember 2022 ble Dai-Di ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Hien Le

Stilling: Pedagogisk leder

Hien er utdannet barnehagelærer fra OsloMet våren 2020. Høsten 2020 begynte Hien som barnehagelærer hos oss, på Fuglekassa. Nå er hun pedagogisk leder på Skogen.

Fuglekassa

Frank-Robert Åhjem

Stilling: Pedagogisk leder

Frank er utdannet barnehagelærer med master i barnehagepedagogikk. Han har jobbet på Fuglekassa siden 2017.

Liam Grønning

Stilling: Assistent

Liam startet hos oss som ringevikar våren 2021. Han er nå ansatt i en deltidsstilling, og jobber både på Fuglekassa og Blomsterenga.

Silje Haugstaul

Stilling: Støttepedagog

Silje begynte hos oss som støttepedagog i august 2019.

Sylvie Galani

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Sylvie fikk fast jobb hos oss januar 2013, etter at vi var så heldige å bli kjent med henne via et vikarbyrå. Hun har jobbet på Skogen og Hiet, og nå på Fuglekassa. Sylvie har erfaring som lærer fra Kongo og har jobbet i flere barnehager i Osloområdet. I desember 2022 ble Sylvie ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Eskil M Klevstuen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Eskil er barne- og ungdomsarbeider. Han begynte hos oss i desember 2019. Fra januar 2023 og frem til og med juli 2023 har han permisjon.

Hiet

Carina Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Carina har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp høsten 1998. Carina er barnehagelærer og pedagogisk leder på Hiet.

Charlotte Elise Jakobsen

Stilling: Assistent

Hanne Victoria Svendsen

Stilling: Pedagogisk leder

Skogen

Fredrik Østvik

Stilling: Pedagogisk leder

Jasmin Mirbabai

Stilling: Pedagogisk leder

Jasmin begynte i Kragskogen barnehage i juni 2004. Hun har jobbet som pedagogisk leder på både Blomsterenga, Fuglekassa og Hiet. Jasmin jobber i dag som pedagogisk leder på Skogen.

Samantha Cohen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Samantha startet hos oss høsten 2021. Hun er barne- og ungdomsarbeider, og har erfaring fra barnehage. I tillegg til dette har hun en bachelor i teater og pedagogikk og master i drama fra Brasil.

Andre ansatte

Lena Aksland Møller

Stilling: Daglig leder

Lena har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp i august 1998. Hun er utdannet førskolelærer fra Barnevernsakademiet i Oslo. De første årene som pedagogisk leder på Skogen, men fra sommeren 2001 har Lena sittet på kontoret som daglig leder.

Linn Nedrelid

Stilling: Assisterende styrer

Linn ble ansatt i Kragskogen barnehage i januar 2007 og jobbet først som pedagogisk leder på Blomsterenga. Fra august 2008 til våren 2019 har hun vært pedagogisk leder på Skogen. Fra høsten 2019 jobber hun på kontoret.